Front_Cover

Från byhåla till storstad

”Från Byhåla till Storstad” är en genrebred skiva vars nyskrivna låtar har gjorts av kända och okända låtskrivare från hela Sverige. DivaMusic är en mötesplats på nätet för Låtskrivare, Solister och Producenter där medlemmarna tar hjälp av varandra för att färdigställa låtidé till färdig produktion. Den gemensamma drivkraften är att få ut outgiven musik till lyssnaren utan att gå via de traditionella skivbolagen. DivaMusics alltjämt växande medlemsantal pekar på en trendriktig och alternativ kompassriktning som både är nödvändig och efterlängtad!

Klicka på låttitlarna intill och läs om sångerskan Ulrica från Luleå som flög ner till låtskrivaren och producenten i Trollhättan för att spela in ”Bind en myrtenkrans”. Förundras över hur ett musikskoleprojekt utvecklade sig till en otroligt stark låttext med titeln ”Ipomoea – blomman för dagen” som är influerad av en leukemidrabbad pojke som inte lämnar dig oberörd. När du laddar ner den så gör du också en extra god gärning då intäkterna går till Barncancerfonden!

"Från byhåla till storstad" levererar små guldkorn för alla öron, oavsett smak eller musikalisk preferens. Ett bredare musiksverige är möjligt. God läsning och lyssning!

Skivrelease 4 juni
Vill du förbeställa en fysisk CD, skicka då ett mejl till info@divamusic.se för betalningsinstruktioner. Skivan är färdig att skickas den 4 juni. Pris 129 kr inkl frakt.

Albumet i sin helhet på:
/ iTunes / SpotifyWimp /