Om oss

Historien bakom DivaMusic

2010 deltog vi med vårt egenskrivna bidrag "Come And Get Me Now! som gruppen MiSt och körade tillsammans med bandet Highlights.
Vi har under åren efter Melodifestivalen spånat kring olika affärsidéer och de flesta har fokuserat runt låtskrivarna och deras i princip omöjliga situation att få möjlighet att ge ut sin musik.

Detta resulterade i DivaMusic – en matchningssajt i musikens tecken där man hittar sin eller flera partners!

Bakom kulisserna

Möt grundarna bakom DivaMusic

Mia Terngård

Har gedigen bakgrund inom marknadsföring och har under de senaste åren arbetat som Marknadsansvarig för sitt eget företag med Villor och Lägenhetsförsäljning på Koh Lanta i Thailand där hon idag bor ca 6 månader per år. Mia har även drivit Restaurang och Uthyrningsverksamhet på det nybyggda området men har nu sålt företaget och är redo för nya utmaningar inom musiken igen. Mia kommer främst att arbeta med marknadsföringen men skriver även låttexter emellanåt.

Mejl: mia@divamusic.se
Tel: 0708-11 85 02 (09.00-17.00)

Stefan Lebert

Är utbildad Ljudtekniker och Musikproducent. Stefan har under många år bott och drivit företag i Thailand och startade bland annat den första Svenska Skolan på Koh Lanta. Musiken kallade dock på honom och Melodifestivalen gav mersmak! Förutom delägare är Stefan också Produktionsansvarig på DivaMusic.

Mejl: stefan@divamusic.se
Tel: 0733-58 41 11 (09.00-17.00)

Kontakt

Säg hej till oss

Företaget Divalete Musik driver DivaMusic samt DivaMusic Förlag.

Kontaktuppgifter

Allmänna frågor skickas till info@divamusic.se
Demo skickas till demo@divamusic.se

Anakta Redovisning AB, Katarina Tulevall
Mejl: katarina@anakta.se
Tel: 070-821 01 20 (09.00-15.00)

Adress

DivaMusic
Stefan Lebert
Nickstabadsvägen 17
149 43 Nynäshamn