DivaMusic till försäljning

Hej kära medlemmar!

Som ni vet så har ju denna sajt varit guld värd för några och en kul hobby för andra för att skapa nya kontakter inom musikens underbara värld. När jag och Mia byggde upp denna plattform så var syftet just det att underlätta lite för de talanger som finns där ute som behöver lite draghjälp att nå fram. Vi gjorde en samlingsplatta utifrån de bästa demos som kom in men har inte lägre för avsikt att drifta vidare plattformen. Vi är ju båda helt upptagna med andra arbetsuppgifter. Men det är ändå en medlemsbas på knappa 600 medlemmarna det har lagt över 100’000 kr i programmeringskostnader initialt, webbhotell och domännamn betalas varje år för att hålla sajten igång.

Det vore synd att låta allt arbete gå till spillo och lägga ner sajten då det kanske finns någon/några eldsjälar där ute som kan förvalta detta på egen hand i kombination med egna idéer. Kanske göra om den till engelska och låta den få en större upptagningsområde?

Vi har nu betalat sista årsavgift för domän och webbhotell med databas för ett år till och under tiden kanske den hittar en ny ägare som kan ge den nytt liv och låta den få ihop en större kundbas? Ge ett bud så löser vi överföringar av alla inloggningsuppgifter som berör driften för att kunna köra vidare.

Hälsningar Stefan o Mia
Ps svara gärna med kopia till info@lantahideaways.com för snabbare respons som är mitt företag i Thailand Ds