Diva Medlem till Final i Svensktoppen Nästa

Elsa

Ett stort grattis och lycka till önskar vi Elsa Martinsson som är ett av 8 bidrag som har tagit sig vidare till final i Svensktoppen Nästa på Liseberg den 31 Augusti. Om hon vinner har hon en plats i Melodifestivalen!

Här kommer lite information om henne och länkar till hennes låt och hur man kan rösta!

Hej Jag heter Elsa Martinsson och är en 19 år gammal tjej som precis tagit studenten från Stockholms estetiska gymnasium där jag gick sång. Inför hösten har jag kommit in på dreamhill music academy, den skola som Anders bagge grundat. För ungefär ett år sedan började jag skriva låtar och “Alive” som mitt bidrag till svensktoppen nästa är, är en av de första låtarna jag skrivit.
Länk till svensktoppen nästa;
Låten heter alltså “Alive” och text och musik är skriven av mig. Sång av mig. Producerad av Daniel Fagerudd.
Nu återstår alltså 8 bidrag i hela Sverige och den 31:a aug avgörs finalen i Göteborg. Man kan sms-rösta från och med i söndags och väl nere i Göteborg kommer en “topp-2″ bli utvald och ännu en röstning äga rum där!
Hälsningar Elsa