Svensktoppen Nästa 2014

STN

Ja då har Svensktoppen Nästa startat! En plats i Melodifestivalen 2015 står på spel!

Men det finns ju andra sätt att komma ut med sin musik även om dessa liksom IDOL har väldigt stor genomslagskraft! DivaMusic vill skapa ett bra nätverk och ge fler musiker runtom i landet  möjlighet att ge ut sin musik och tillsammans blir vi starka och skapar på så sätt en stabil plattform. Vi växer sakta men säkert och ser att liksom studenterna att “Den Ljusnande Framtiden är Vår”

Har du som är medlem på DivaMusic skickat in ett eller flera bidrag som har kommit med i tävlingen? Skriv gärna till oss och så hjälper vi till att dela och sprida detta på vårt nätverk! Gå med i vår Facebook Grupp för att vara uppdaterad om vad som händer på Diva Music.

Maila till info@divamusic.se

Har du skickat in ett bidrag som inte kommit med eller om du tävlar och bidraget inte går vidare, skicka gärna in det på vår demo adress demo@divamusic.se. Divas första Samlingsalbum är ju klart och kommer innan sommaren, men det ska ju bli fler album och då behöver vi såklart låtar till detta!

Lycka till nu alla!

Ha det toppenbra i det fina sommarvädret och ta hand om dig!

Mia/DivaMusic