Musikmässan Älvsjö

Divamässa1

Musikmässan var hektisk och full av ljud och kanske en hel del oljud… Men det var otroligt skoj att träffa massor av befintliga medlemmar som kom förbi och sa hej och pratade en stund. Likaså gjordes många nya intressanta kontakter som vi nu ser börjar registrera sin nya profiler.

Vi hade en Facebook tävling där man kunde dela ett inlägg och ha möjlighet att vinna ett års fritt Premiummedlemskap. De sex vinnarna är: Niklas Ideskär, Marie Merities, Maria Gonzalez, Jean-Erik Salmensuu, Gunnar Lingmerth och Odd Arverud. Vi önskar vinnarna ett stort grattis och välkomna till Divamusic som Premiummedlemmar!

Arbetet framåt består nu i att följa upp mässan och samtidigt komma vidare med utvecklingen av hemsidan och vår nya och efterfrågade tjänst som kommer bli tillgänglig någon gång innan årsskiftet.

Arbetet med skivsläppet är i sin slutfas men kommer av strategiska skäl ta ytterligare en tid innan vi kan presentera den.

Gladeligen DivaMusic/Mia & Stefan

  • Studio Basement

    Det såg trevligt ut ! :P